Kontakt oss

ANSATTE

 

Erhard Hermansen

Erhard Hermansen

Generalsekretær

Erhard har sin utdannelse innen teologi- og ledelsesfag og har tidligere arbeidet som pastor. Han har siden 1. september 2018 vært generalsekretær i Norges Kristne Råd

Han har tidligere vært pastor og tilsynsmann i Den Evangelisk Lutherske Frikirke. Han har også arbeidet som assisterende maritim personalsjef i Bourbon Offshore Norway AS og som lærer i Herøy kommune.

erhard.hermansen@norkr.no

+47 90 06 15 11 / 47 23 08 13 03

ELIN FINNSETH SÆVERÅS

ELIN FINNSETH SÆVERÅS

Prosjektleder Global info

 Elin har sin hovedkompetanse innen globale utviklingsspørsmål, diakoni- og misjon, personal- og HR. Hun har en Master i Community Development & Missions fra USA og Cand. Mag. fra Universitetet i Oslo og Menighetsfakultetet.
Hun har arbeidet åtte år i Etiopia som rådgiver i community development & gender mainstreaming og som misjonær og lærer i engelsk og bibelfag. Videre har hun mangeårig erfaring fra HR- og personalarbeid. Hun snakker bl.a. japansk og amharisk.

elin.finnseth.saeveraas@norkr.no

23 08 13 25 / 93 44 19 15

Ida Marie Haugen Gilbert

Ida Marie Haugen Gilbert

Kommunikasjonsrådgiver

Ida har sin hovedkompetanse innen kommunikasjon, journalistikk og skribentvirksomhet, med bakgrunn i bl.a. Vårt land, Agderposten, Strek og Norges Kristelige Studentforbund. Hun har en mastergrad i filosofi, samt en bachelorgrad i statsvitenskap.

Hun har ansvar for kommunikasjon, informasjon, nettsider, pressekontakt og sosiale medier. Ved siden av stillingen i NKR jobber hun som skribent, spaltist og journalist. 

ida.marie.haugen.gilbert@norkr.no

23 08 13 06 / 45 66 21 52

Gjermund Øystese

Gjermund Øystese

Kommunikasjonsrådgiver

Gjermund kom fra stillingen som politisk rådgiver for utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF). Han har vært politisk aktiv og hatt verv i flere sivilsamfunns-organisasjoner, har bakgrunn fra ti år i Laget (NKSS), samt foredrag- og fotovirksomhet. Han har en bachelor i interkulturell forståelse, og emner innen psykologi, statsvitenskap og utviklingsstudier, og holder nå på med mastergrad i praktisk teologi og ledelse. Han har ansvar for strategisk kommunikasjon, pressekontakt og sosiale medier.

gjermund.oeystese@norkr.no

23 08 13 05 / 99 36 00 14

Kjetil Sigerseth

Kjetil Sigerseth

Prosjektleder Kirke på nye måter

Kjetil er ansatt i en deltidsstilling som prosjektleder for Kirke på nye måter. Her skal han følge opp nettverket «Kirke på nye måter» med nettverkssamlinger, oppdatere digitale verktøy på nettsiden og ha kontakt og bygge nettverk med andre som arbeider med samme tematikk. Kjetil er utdannet pedagog (Cand. ed.). Han arbeider ved siden av stillingen i NKR som daglig leder i Naturlig Menighetstutvikling og har bak seg mange år som administrasjonsleder Molde domkirke.

kjetil.sigerseth@norkr.no

92447755

lemma desta

lemma desta

Rådgiver migrasjon og flerkulturelt arbeid

Lemma har sin utdannelse innen teologi og internasjonal pedagogikk. Han koordinerer Norges Kristne Råd sitt arbeid knyttet til migrasjon og flerkulturelt arbeid, herunder Flerkulturelt kirkelig nettverk i Norges Kristne Råd som har ansvar for mobiliseringen av det kirkelige engasjementet i norsk innvandrings- og flyktningpolitikk, synliggjøre migrantmenigheter, og for å øke rettsikkerhet for konvertitter. Lemma er styreleder i Churches commission for migrants in Europe.

lemma.desta@norkr.no

23 08 13 04 / 41 67 02 49

 

karin randsborg thompson

karin randsborg thompson

Kontorleder

Som kontorleder har Karin ansvar for økonomi og administrasjon. Hun har kontakt med medlemsorganisasjonene og samarbeidspartnere og er kontaktperson for «Kirkelig nettverk: Sammen mot overgrep».

karin.thompson@norkr.no
23 08 13 00 / 90 92 54 99

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

KONTAKT OSS

Telefon

+47 23 08 13 00 

E-post

Kontakt oss