Pinsefestival i Stavanger, Bergen, Tønsberg

Om du ikke bor i Oslo, så fortvil ikke: Vi feirer Pinsefestivalen i både Stavanger, Bergen og Tønsberg. Velkommen alle sammen!

Bergen

Pinsen feires med felles gudstjeneste for kristne fra mange menigheter i Mariaikirken andre pinsedag! 20. mai.

Velkommen til et oppløftende arrangement; med musikalske bidrag, bibeltekster på flere språk, tale, samt sosialt og åndelig fellesskap.

Om været var fint ville arrangementet blitt feiret på Kristkirketomten, men grunnet mye regn flyttes det til Mariakirken.

Vi samles på tvers, da dette årlige arrangementet av Den norske kirke får et større økumenisk fokus i år med flere bidragsytere.

Det blir også pilgrimsvandring fra Johanneskirken (klokken 10) til den økumeniske friluftsgudstjenesten.

Se mer på Facebook

Stavanger 

En internasjonal, flerkulturell og felleskirkelig pinsegudstjeneste for Rogland! Etter initiativ av og i samarbeid med Norges kristne råd. Mange menigheter fra ulike kirkesamfunn og flere organisasjoner er med-arrangører og deltar. Internasjonal «kirkekaffe» hos KIA etter gudstjenesten. 

ENGLISH: An international, intercultural and interdenominational Pentecost service for Rogland. Initiated by and in cooperation with the Christian Council of Churches (Norges kristne råd). Many churches from various denominations and several organisations in the region co-arrange and participate. Fellowship at KIA Stavanger following the service. (More information to come)

Se mer på Facebook

Tønsberg 

En internasjonal, flerkulturell og felleskirkelig pinsegudstjeneste for Tønsberg! Etter initiativ av og i samarbeid med Norges kristne råd. Flere menigheter fra ulike kirkesamfunn og flere organisasjoner er med-arrangører og deltar. 

Se mer på Facebook

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!