Kvinner i bønn over hele verden

Rundtomkring i hele landet var kvinner samlet i bønn på Kvinnenes internasjonale bønnedag, fredag.

– Jeg er takknemlig for muligheten til å samles om bønn og fellesskap. Det er sterkt å få være med i en bønnebevegelse som ruller over verden fra øst til vest, sier leder for Kvinnenes internasjonale bønnedag i Norge, Inger Marie Andersen Oppegård.

– Vår andaktsholder har bodd på Taiwan i mange år og delte glede over misjonsarbeidets frukter og hengivne kristne som vil bety en forskjell med sitt liv og sitt arbeid.

Hun retter en stor takk til alle i de lokale komiteen rundt omkring i Norge som har arrangert – fra Tana i nord til Kristiansand i sør. 

Takk også til Knif Trygghet for raus sponsing av annonser i Dagen og VL.

Hold av 1.mars 2024 da samles vi igjen!

44 samlet på Grønland

– Nå har bønnene fra over 170 land steget opp til Gud for Taiwan dette døgnet! Mektig! sier korpsleder i Frelsesarmeen Grønland, Ruth Bente Paulsen.

Fredag kl.12 var 44 personer samlet til gudstjeneste i kafeen til Frelsesarmeen Grønland. Kommandør Lisbeth W. Welander (president for Kvinnearbeidet i Norge, Island og Færøyene) holdt andakt, Major Tone Lund Georgsen sang nydelig solo og 8 kvinner deltok i å lese bønner.Vi tok opp offer som i sin helhet ble vippset direkte.det var kvinner fra Norge, Island, Romania, Ukraina og Chile tilstede. Etter Gudstjenesten ble det wraps, kake og drakk kaffe.

– Folk var veldig fornøyde med opplegget.

37 samlet i Nittedal og Hakadal

– Vi var 37 kvinner samlet til bønn og måltid. Nudelsuppe og Ananaskake etter oppskrift fra Taiwan. Pyntet med flagg fra Taiwan og vår andaktsholder sang velsignelsen fra Taiwan, melder komiteen for Kib, Nittedal og Hakadal.

De fikk inn et par tusen kroner i offer og hadde et fint oppslag i lokalavisen i forkant.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!