Tid for nominasjon – Ikkevoldsprisen 2022 i Martin Luther Kings ånd

Vi deler igjen ut Ikkevoldsprisen i forbindelse med markering av Kingdagen 2022 som denne gang blir mandag 17. januar. Det er nå åpent for å nominere kandidater fram til onsdag 1. desember.

Nå legges grunnlaget for prisutdelingen i januar 2022!

Feiring av King-dagen og utdeling av ikkevoldsprisen retter oppmerksomheten mot rettferdighet og fred med ikkevold som redskap. Ved å løfte fram arven etter King Jr. vil vi oppmuntre og støtte dette. Norges kristne råd, Oslofjord Folkehøgskole og Det Norske Baptistsamfunn står sammen om King-dagen og markeringen av Martin Luther King Jr.’s ikkevoldelige forsoningsarbeid.

Om prisen

Ikkevoldsprisen i Martin Luther Kings ånd blir delt ut årlig på King-dagen (tredje mandag i januar). Prisen som er på 20.000 kroner, og et synlig minne, skal tilfalle en person som bor i Norge eller en norskbasert organisasjon, som handler i King jr. sin ånd. Altså arbeider for fred, ikkevold, frihet, rettferdighet, likhet og solidaritet. Prismottakeren må kunne delta i forbindelse med prisutdelingen. Det er ikke et spesifikt krav at det skal være en kristen prisvinner.

Ikkevoldsprisen 2022 deles ut i forbindelse med markering av Kingdagen mandag 17. januar 2022

Nominasjon

Godt begrunnede nominasjoner til Ikkevoldsprisen 2022 sendes til kingpris@baptist.no senest 1. desember 2021

Les mer om prisen og nominering på https://baptist.no/king/ikkevoldsprisen  

Vi er takknemlige for hjelp til å spre det gode budskapet i deres nettverk!

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!