Utsetter tildelingen av Ikkevoldsprisen

Styringsgruppen for Ikkevoldsprisen besluttet i dag å utsette tildelingen av prisen til 12. april på grunn av korona-situasjonen, opplyser Baptistsamfunnet, som hvert år deler ut prisen på Martin Luther King-dagen i januar.

Ikkevoldsprisen i Martin Luther King jr sin ånd deles vanligvis ut på King-dagen i januar, men blir dette året flyttet til våren. Prisutdelingen vil bli holdt på Oslofjord Folkehøgskole mandag 12. april kl 14.00.

I omtalen av prisen står det at den skal tilfalle en person som bor i Norge eller en norskbasert organisasjon som handler i King jr sin ånd, altså arbeider for fred, ikkevold, frihet, rettferdighet, likhet og solidaritet. Prisen er et samarbeid mellom Norges Kristne Råd, Oslofjord Folkehøgskole og Det Norske Baptistsamfunn. Det er i år sjuende året prisen blir delt ut.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!