Musikalsk høstfest: – Godt lokaløkumenisk samarbeid

Det at kirkene i Kragerø går sammen om en helt ny festival er et godt eksempel på nettopp den typen lokaløkumenisk samarbeid som vi oppfordrer til, sier generalsekretær i NKR, Erhard Hermansen, om Musikalsk høstfestival i Kragerø.

I samarbeid med Skjærgårdssang og Norges Kristne Råd arrangerer menighetene i Kragerø en musikalsk HØSTFESTIVAL 9. – 11. oktober.

– Det er spennende og veldig flott at gjengen, som i sin tid startet Skjærgårdssang og Skjærgårdsgospelm sammen med menighetene i Kragerø, går sammen om en helt ny festival – «Musikalsk høstfest i Kragerø». Denne økumeniske festivalen er helt i tråd med hva vi i Norges Kristne Råd arbeider for, inspirert av Jesu bønn «må de alle være ett», sier Hermansen.

Denne økumeniske festivalen er helt i tråd med hva vi i Norges Kristne Råd arbeider for, inspirert av Jesu bønn «må de alle være ett»

Variert program

Her blir det mange «timeskonserter» rundt om i de forskjellige menighetene, som publikum kan velge mellom. Alt for å holde oss innenfor smitteverngrensene.  I løpet av disse dagene kan en ivrig publikummer får med seg 7-9 forskjellige konserter.  På søndag feirer vi gudstjeneste i de forskjellige menighetene, og vi jobber for at flere av de medvirkende på festivalen også delta der.

Pinsekirken, Metodistkirken, Baptistkirken, Den Norske Kirke, Normison, Frikirken og Frelsesarmeen åpner alle sine lokaler for konserter.

– Vi er glade for å kunne være med som medarrangør. Skjærgårdsgospel som har som har fokus på å være Jesusnær, inkluderende, samlende og inspirerende. Jeg ser frem til festivalen i Kragerø, sier Hermansen på vegne av Norges Kristne Råd.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!