– Vi er godt fornøyd med forslag til statsbudsjett

Forslaget til statsbudsjett for 2020 som nå er lagt frem gir Norges Kristne Råd (NKR) 3,6 millioner kroner fra Barne- og familiedepartementet (Norge).

– Vi er godt fornøyd med at fjorårets støtte ble videreført, sier generalsekretær Erhard Hermansen. – Den gode relasjonen og den aktive samhandlingen mellom NKR sine medlemskirker forsterkes fra år til år.

Han er glad for at det økonomiske grunnlaget for å arbeide videre med utgangspunkt i NKR sin visjon «Kirkene sammen fremmer liv i fellesskap og forsoning, i kirken og i samfunnet» er tilstede også i året som kommer. NKR er også glad for at støtten til andre tros-og livssynssamfunn og til dialogarbeid opprettholdes. Dette muliggjør et aktivt og godt livssynsåpent samfunn.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!