Bibeldagen 2019: Bibelen til nye språk i Etiopia

Det norske bibelselskap har «Bibelen til nye språk i Etiopia» som overskrift over Bibeldagen 2019. Bibeldagen 2019 markeres 16. og 17. februar.

I Etiopia finnes det flere enn 80 språk, Bibelen er oversatt på ni av disse og det er dermed mange som venter på en bibel på morsmålet sitt. På Bibeldagen 2019 kan norske menigheter være med og hjelpe dem.

Mer enn to millioner mennesker snakker konso-, kambatta- eller hadiyya-språket – de fleste av disse forstår ikke fellesspråket amharisk. De er derfor avhengige av en bibeloversettelse for å lese Guds Ord. Disse tre oversettelsene er snart ferdige, og norske menigheter kan være med og støtte fullføringen av prosjektene og trykking av de ferdige biblene.

På Bibeldagen 2019 samles det inn penger til:

  • Fullføring av bibeloversettelsene til konso-, kambatta– og hadiyya-språket,
  • Leseopplæringsarbeid for å hjelpe folk å bruke de nye oversettelsene,
  • En amharisk bibelutgave med kommentarer for nye bibellesere,
  • Trykking og distribusjon av bibler og nytestamenter.

Du kan støtte de tre oversettelsene i Etiopia på flere måter, blant annet på SMS eller med Vipps. Send en SMS med teksten «BIBEL ETIOPIA» til nummer 2468, og du gir 170 kroner – eller send din gave til Vipps nummer 94418. Merk gaven med «Etiopia», ditt navn og din adresse.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!