Informasjon om Corona

Siste nytt om Corona

Sliter du med å håndtere den nye hverdagen? 

Kirken er ikke langt unna! 

Informasjon fra de ulike kirkene

Informasjon fra regjeringen

Informasjon fra FHI

Folkehelseinstituttet (FHI) har opprettet en nettside med informasjon om koronaviruset på 24 språk. 

Våre innlegg

Pandemiens skjulte konsekvens

Pandemiens skjulte konsekvens

Dag Fedøy (DIGNI), Gjermund Øystese (NKR) og Sondre Høysæter (Hope for Justice) er redd for at koronapandemien kan sparke beina under mye av det gode arbeidet som er gjort for å bekjempe moderne slaveri. Stadig flere mennesker risikerer å bli utnyttet og havne i moderne slaveri i kjølvannet av pandemien.

Ti tips for trygge og smittefrie…

Ti tips for trygge og smittefrie…

… samlinger for barn og unge. Misjonskirken Ung har enkelt formulert ti tips som hjelper deg i gang med å lage trygge og smittefrie samlinger for barn og unge i din menighet!

Endringer i smittevernveileder – baptistisk dåp kan nå gjennomføres

Endringer i smittevernveileder – baptistisk dåp kan nå gjennomføres

Kirkene har vært opptatt å følge myndighetenes retningslinjer – og når kirkene igjen har begynt å møtes fysisk har de forholdt seg til smittevernveilederen utarbeidet av Norges Kristne Råd. På bakgrunn av anbefaling fra Helsedirektoratet har veilederen frarådet dåp av voksne etter baptistisk ordning. Nå er det endret.

Veileder for sommeraktiviteter

Veileder for sommeraktiviteter

Sommerleirene er viktige møteplasser for barn og unge. Her er oppdatert informasjon fra Folkehelseinstituttet om arrangementer og sommeraktiviteter for barn og unge av lengre varighet. Nå blir det også lov med nærkontakt.