Fredsgudstjeneste i anledning fredsprisutdelingen

I forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris til Narges Mohammadi søndag 10.12, inviterer vi til økumenisk fredsgudstjeneste i Trefoldighet freds- og forsoningskirken i Oslo kl 19:30.

Narges Mohammadi mottar prisen for hennes kamp mot undertrykking av kvinner i Iran og hennes kamp for menneskerettigheter og frihet for alle. Hennes modige kamp har kostet henne dyrt. Til sammen har myndighetene arrestert henne 13 ganger, domfelt henne fem ganger, og dømt henne til i alt 31 år i fengsel og 154 piskeslag. Narges Mohammadi er fortsatt sperret inne.

Fredsgudstjenesten 2021
Fra fredsgudstjenesten i 2021

Info om selve gudstjenesten ligger også på vår facebookside.

Følgende deltar i den økumeniske fredsgudstjenesten; domprost Pål Kristian Balstad (Den norske kirke), publikumskoordinator Mina Augestad Fossum (Nobels Fredssenter), generalsekretær Erhard Hermansen (Norges Kristne Råd), prest Per Anders Sandgren (Svenske kyrkan i Norge), Internasjonal leder Fred Håberg (Pinsebevegelsen), prest Marianne Muntz (Metodistkirken), P. Ole Martin Stamnestrø (Oslo katolske bispedømme), Berit Hustad Nilsen (Brunstad Christian Church) m.fl.

Sang av Liberty Choir og Ester Madelen Lorentzen.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!