Frokostseminarer om innovasjon

17. November kl 08:00 inviterer Norges Kristne Råd, Digni og Norme til det første seminaret i en rekke frokost-seminarer om innovasjon sammen med VID vitenskapelige Høyskole. Det blir servering, sosialt og utfordrende tema!

Norge og verden har endret seg. Tyngdepunktet i den verdensvide kirke er i det globale sør. Rammevilkår for trosbaserte organisasjoner i Norge forandrer seg. Foreningslivet og frivilligheten i Norge er i forvandling. Vi møter store utfordringer som klimakrisen og konflikt. Dette påvirker også kristne kirker og organisasjoner. Hvordan kan vi finne nye måter å lede og organisere vårt arbeid på i denne situasjonen? Hvordan løfte fram evangeliet, håp og forsoning i vår verden?
Vi tror en start kan være å komme sammen for å reflektere over innsikt fra forskning, inspirerende eksempler og vår egen erfaring. I en slik felles samtale kan nye ideer og veier åpne seg! Det blir en rekke seminarer utover høsten og våren.

Dag-Håkon Eriksen

Første samling er 17 november og setter søkelys på nye måter å lede og organisere arbeidet på.
Dette er fokus i et pågående doktorgradsarbeid i VID, og Dag-Håkon Eriksen deler foreløpige funn fra sin forsking på innovasjon i trosbaserte organisasjoner. Agnes Lid fra Wycliffe Norge og styreleder i Wycliffe Global Alliance og Ungdom i Oppdrag i Norge vil dele eksempler, og Berit Hagen Agøy, Generalsekretær i Mellomkirkelig råd i Den norske kirke og styreleder i Norges Kristne Råd vil gi en respons før alle kan delta i samtalen som kanskje kan gi oss innsikt og ideer om veien videre!

Vi inviterer spesielt deg som har et overordnet lederansvar i din kirke, menighet eller organisasjon.

Gratis påmelding her.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!