Utdeling av Ikkevoldsprisen utsettes

Ikkevoldsprisen deles normalt ut tredje mandag i januar, som er den offisielle Kingdagen. Med bakgrunn i smittevernsituasjonen og restriksjonene som er pålagt nå, utsettes utdeling av ikkevoldsprisen til mandag 25. april.

Ikkevoldsprisen deles ut hvert år. Den skal tilfalle en person som bor i Norge eller en norskbasert organisasjon, som handler i Martin Luther King jr. sin ånd. Altså arbeider for fred, ikkevold, frihet, rettferdighet, likhet og solidaritet. Prismottakeren må kunne delta i forbindelse med prisutdelingen. Det er ikke et spesifikt krav at det skal være en kristen prisvinner. Prismottaker får 30.000 kroner, og et synlig minne på hedersprisen.

I 2022 er det åttende gang prisen deles ut. Dette vil finne sted i et arrangement på Oslofjord Folkehøgskole i Bærum, der elever deltar sammen med gjester.


Årets prisvinner kunngjøres torsdag 22. april kl 09.00
Les mer om Ikkevoldsprisen: https://baptist.no/king/ikkevoldsprisen

Bak prisen står Norges Kristne Råd, Oslofjord Folkehøgskole og Det Norske Baptistsamfunn

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!