Vi ønsker to nye kirker velkommen som medlem i Norges Kristne Råd

Norges Kristne Råd er glade for å ønske Brunstad Christian Church (BCC) og Den Islandske Menigheten i Norge (DIM) velkommen som medlemmer.

På Rådsmøtet til Norges Kristne Råd (NKR) ble det onsdag 15. september klart: Brunstad Christian Church (BCC) og Den Islandske Menigheten i Norge (DIM) blir tatt opp som fullverdige medlemmer i NKR.

– Vi har hatt et godt og fint fellesskap med BCC og DIM som observatører, og ser frem til godt fellesskap og samarbeid med dem som medlemmer, sier generalsekretær, Erhard Hermansen, i Norges Kristne Råd.

VELKOMMEN: Den Islandske menigheten i Norge representert av Inga Hardardottir og Elin Soffia Pilkington. Her sammen med generalsekretær Hermansen. (Foto: Gjermund Øystese/NKR)

– Det blir veldig spennende å ha BCC og den Islandske Menighet med fremover, det ser jeg frem til. Jeg er glad for at vi kan inkludere de nye medlemskirkene i NKR, sier han.

Var spente

Det nok Brunstad Christian Church som var mest spent på medlemsskap etter en lengre prosess tilknyttet søknaden. Berit Hustad Nilsen, styreleder og informasjonsansvarlig i BCC var rimelig spent før valgresultatet ble klart.

– Vi har hatt en grundig, intern beslutningsprosess inntil vi i 2020 søkte om medlemsskap. Det er kjekt å nå bli ønsket velkommen som medlemmer i Norges Kristne Råd, sier hun.

Mer om saken i media

Les mer om saken i Norge i Dag:

– Tydelig at det er flere kristne som tenker at det er viktig å stå sammen

Norges Kristne Råd: Brunstad Christian Church blir medlem, til svært knapt flertall på rådsmøtet

Medlemssøknader møtes med “vent, nei og ja”

Les mer i Dagen:

Brunstad Christian Church tatt opp som medlem av Norges Kristne Råd

Les mer om saken i avisen Vårt land:

Brunstad Christian Church tatt opp som fullverdig medlem av Norges kristne Råd

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!