Digitale sendinger gjennom påsken

Vi skulle selvfølgelig gjerne ha feiret påske i våre kirker, men i år som i fjor blir det åndelige påfyllet på digitale plattformer i stedet. Vi har derfor laget en liten oversikt over noen av de digitale sendingene du kan få med deg i noen kirkesamfunn gjennom påsken:

Frikirken:

I Frikirken kan du følge påskemusikalen «Lys Levende» gjennom hele påsken. Det legget ut nye episoder hver dag, i tillegg er det quiz som man kan svare på hver dag. Trykk HER for å se de ulike episodene.

Skjermbilde fra Påskemusikalen Lys Levende

Misjonskirken:

På en delingsside for ressurser har Misjonskirken samlet mye godt påskestoff. Her finner du blant annet filmer med Viggo Klausens påskevandring med samtaleopplegg, tegnefilmer om påsken, samt påskeandakter og bibelrefleksjoner for påskedagene. Trykk HER for å komme til misjonskirken sin ressursside for påsken.

Misjonskirken sin ressursside for påsken 2021

Ung Baptist:

Påskehøytiden hjelper oss å sette fokus på det aller viktigste i vår kristne tro, Jesus. Siden restriksjonene gjør at mange ikke kan møtes fysisk, så har Ung baptist laget noen korte filmer om de viktigste hendelsene. Håper dette kan være til hjelp for både familier og menigheter i å bedre fortelle barna hva som skjedde. Det er laget andakter for palmesøndag, langfredag og første påskedag. Det brukes dukker, flanellograf og reportasje som virkemidler. Trykk HER for å komme til Ung Baptist sin ressursside.

Skjermbilde av Ung Baptist sin ressursside

Pinsebevegelsen:

Det blir igjen mulig å følge kirkeårets viktigste høytid og klimakset i fortellingen om Jesus  gjennom Filadelfiakirken Oslos  årlige påskevandring.  Den blir som i fjor digital (på Filadelfiakirkens Facebookside og Youtube-kanal), men vi skal fremdeles feire en gudstjeneste hver dag i påskehelgen
Vær med å følge de digitale gudstjenestene, så vi sammen kan ta påskens budskap tilbake til kirken. Trykk HER for å komme til facebooksiden hvor det vil være direktesendinger gjennom hele påsken på disse tidspunktene: Skjærtorsdag kl 19:00, Langfredag kl 11:00, Påskeaften kl 19:00 og 1.Påskedag kl: 11:00.

Påskevandring i Filadelfiakirken Oslo

Den Norske Kirke:

Vi feirer livet og oppstandelsen med påskekonsert på Den norske kirkes Facebook-side og YouTube-kanal 1. påskedag klokken 20.00. Se frem til en kveld med kjente påskesalmer, blandet med fantastisk lovsang og nyskrevne sanger. Kvelden ledes av organist Leif Ingvald Skaug, og med seg har han blant annet med seg David André Østby, Anita Nymoen Gjerlaug og Svein Skulstad.

Link til streaming

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!