Kvinnenes Internasjonale bønnedag 2021

https://bonnedag.files.wordpress.com/2021/01/artwork-storre.jpg
Årets illustrasjon «Syklonen Pam 13. mars 2015» er malt av Vanuatus mest kjente kunstner Juliette Pita

Vanuatu: Bygg på fast grunn – det er temaet for årets bønnedag, og den nærmer seg: Fredag 5. mars 2021

Kvinnenes internasjonale bønnedag representerer et viktig bidrag for å bygge fellesskap og relasjoner mellom kulturer og ulike kristne tradisjoner. I tillegg legger den et viktig grunnlag for samhandling om en lang rekke diakonale utfordringer.

Planlegges på flere plan

Bønnedagen i år må planlegges på flere plan. Nå er vi glade for å kunne tilby et digitalt bønnedagsarrangement! Dette er det flere komiteer som har etterlyst, og vi får spille inn møtet i Frelsesarmeen Tempelet. Tema i år er «Bygg på fast grunn».

Vi tar utgangspunkt i programmet som er utsendt til komiteene – litt forkortet. Det blir sang- og musikkinnslag, andakt v/ Toril Slåtsveen Asp, samt en bildeserie med info om prosjektlandet Vanuatu. I år blir det mulig å gi til prosjektet på Vipps 94418, med KIB i meldingsfeltet

Det er fint om dere distribuerer programmene etter beste evne. Noen kan kanskje møtes i mindre grupper, andre kan følge med i sin egen stue. NB Ikke alle har datakompetanse, og noen vil kanskje trenge assistanse for å laste inn programmet, som blir å finne på vår hjemmeside!

Programmet blir lagt ut for nedlasting ca. 26. februar, og blir tilgjengelig t.o.m. 7. mars

Lykke til med forberedelsene så lenge. Følg med på hjemmesiden og facebooksiden, vi legger ut nyheter fortløpende.

Se videoen under for inspirasjon!

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!