Kirke på nye måter i Sauda

Hva skjer når Gud kaller mennesker til å flytte til en industribygd sør på Vestlandet? Kristian Landro tok utfordringen, og sammen med familien tok de for 6 år siden med seg flyttelasset for å slå seg ned i Sauda. 

Prosjektleder for Kirke på nye måter Kjetil Sigerseth har snakket med Kristian Landro om både det som skjedde for 6 år siden, det de har erfart, og tankene de har gjort seg gjennom disse seks årene. 

Et tydelig ønske om å oppdage hva de gode nyhetene er for mennesker i Sauda har vært med hele veien. Da har det vært viktig å bli kjent med menneskene som bor der, og lære noe om hva folkene i dag trenger. Som familie har de også gått inn i dette med en lyttende holdning til hvordan Gud leder, og hva Gud allerede gjør i bygda. 

Den gode samtalen skal virkelig ikke undervurderes. Hvilke behov har f.eks. mennesker i dag for å kunne legge fra seg synd og skam? Mye av de de har erfart denne tiden vil kanskje overraske eller utfordre alle oss som er vokst opp i typiske kristne miljøer, med travle kirkelighverdager og høy møtefaktor. 

Først og fremst er det viktig for oss alle å spørre oss, hva kan vi lære av dette? Hva kan dette betyr i min hverdag? 

Se hele samtalen her (25 min.):

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!