Korona-nytt: Siste oppdateringer

Kirke-Norge med nye koronatiltak
27.10.2020 | Norges Kristne Råd (NKR)
Norges Kristne Råd som paraplyorganisasjon for landets kirker og trossamfunn har i dag kommet med nye retningslinjer for gudstjenester og arrangementer.

Oppdateres fortløpende!

Nytt i Oslo kommune, faom. 29. september:

Fra og med 29. september kl. 12 innførte Oslo kommune «forbud mot arrangementer med mer enn 50 deltakere uten faste sitteplasser. Den nye grensen gjelder kun innendørs arrangementer der det ikke er fast seteplassering.»

Erik Saglie, seksjonssjef i byrådets kontor har gitt denne fortolkningen av dette: Kirkene kan opprettholde antall på 200 forutsatt at folk anvises plasser etterhvert som de kommer. Det er ikke nok å legge program/salmebok ut i benkene og la folk velge selv hvor de vil sitte for å kvalifisere for «faste sitteplasser» eller «fast seteplassering».

Deltakerlister skal selvsagt fortsatt føres.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!