I bønn for Beirut og Libanon

Den enorme eksplosjonen i Beirut tirsdag ettermiddag har krevd over 100 menneskeliv, opplyser Libanons Røde Kors. Over 4.000 er skadd, over 200.000 er hjemløse etter eksplosjonen som har skapt massive skader. Vi oppfordrer alle til å be for ofrene og de rammede.

Det er vanskelig for oss å fatte de enorme dimensjonene av det som skjedde i går! Libanon er et land som har vært gjennom mange prøvelser de siste tiårene. De har tatt imot 1,5 millioner flyktninger som følge av krigen i Syria og konfliktene i Midtøsten. De har i tillegg store politiske og økonomiske utfordringer. Inflasjonen er svært høy, og folk sliter med å få tak i nok mat, medisiner osv.

På nettsiden til vår søsterorganisasjon i Midtøsten (MECC – The Middle East Council of Churches) skriver de: – Beirut is facing a tragedy. Let’s stand together. Let’s rescue the wounded and all those who lost their homes. Let’s pray together for the souls of the victims O God, have mercy on our beloved and on its heartbroken people. Do not hide Your face from us!

I dag står vi sammen i bønn for Beirut og Libanon.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!