Bønn i urolig tid

Velsignet er du, Gud vår Far, som verdsetter din skapelse og forbarmer deg over alt levende.

I denne urolige tid strekker vi oss mot deg i bønn. Vi ber om visdom, vegledning og utholdenhet for all de som har et overordnet ansvar i samfunnet. Vi ber om at de frimodig viser tydelig lederskap for det felles beste.

Vi ber også for alle som jobber innenfor helsetjenesten og som opprettholder viktige samfunnsfunksjoner. La oss alle bidra til et samhold preget av dialog og respekt, om et samhold som verner alle menneskers verdi og verdighet.

Vi ber for de som rammes av sykdom og for de som kjenner uro og engstelse. Gi oss kraft til å, som medborgere, støtte hverandre, utover det som er i egen interesse. Fyll oss med din hellige ånd som du har sendt til vår forvandling. Gjør oss i stand til å vise den kjærlighet og solidaritet som Jesus Kristus viser.

I Jesu navn

Amen.

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!