Webinar – FUTURE CHURCH

Mandag 29. november kl. 14.30 inviterer vi til høstens siste webinar fra Kirke på nye måter. Denne gangen er temaet fremtidens kirke og hvordan den kan og bør se ut. Dette webinaret holdes i all hovedsak på engelsk.

ENGELSK: This webinar will mainly be in English. Future Church is the topic, and Will Mancini will be the main contributer in the webinar. Welcome!

Denne gangen er vi svært glade for å ha med oss Will Mancini. Will har blant annet skrevet boken Future Church. I boken tar han utgangspunkt i hvordan dagens kirke har utviklet seg de siste årene og hvordan den fungerer eller har sin begrensning. Enda viktigere er det at han ut fra dette på en tydelig måte kan si noe om hvordan fremtidens kirken faktisk bør og kan se ut.

Respons fra Dag-Håkon Eriksen (høyskolelektor og doktorgradsstipendiat ved VID).

Vi har valgt å sette dette webinaret opp som et Zoom-møte, og setter av tid også til en samtale med Will i forlengelsen av hans undervisning. Benytt denne lenken for å registrere deg og motta møtelenken:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMrdemrpzosGdU1qedfOVhdD4zTsT8SJY6b

Will bor med sin familie i Huston i Texas (USA). Han har bakgrunn som pastor og ingeniør, men har de siste 20 årene arbeidet med coaching og veiledning. I 2020 var han med å starte selskapet Future Church Company.

Dagens webinarverter blir Tin Mörk (Nya sätt att vara kyrka) og Kjetil Sigerseth (Kirke på nye måter).

Hjertelig velkommen på webinaret!

Previous

Next

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ønsker du å dele?

Gjerne del dette innlegget med dine venner!