Walk For Freedom

Walk For Freedom arrangeres årlig av A21.

«Walk For Freedom er vår globale respons for å få stopp på menneskehandel. Et globalt bevisstgjørings- og fundraisingsarrangementsom mobiliserer, samler og engasjerer tusenvis av mennesker til å ta millioner av steg, i hundrevis av byer verden over. Fordi når vi alle møter opp lokalt vil vi avskaffe slaveriet globalt. Vi kjemper for den ene som er fanget, tvunget og utnyttet, og vi er villige til å ofre mye for å redde ut og hjelpe den ene – for å gi dem frihet, selvstendighet og muligheten til å få et bedre liv.»

Du kan ta et standpunkt. For det er én ting som samler oss – en tro på frihet for hvert menneske. Menneskehandel er frarøvelsen av millioner av grunnleggende menneskerettigheter og den 19. oktober vil vi gå for å forandre det. Bli med oss på den største markeringen av sitt slag mot moderne slaveri.

Walk For Freedom arrangeres i 14 norske byer: Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Egersund, Drammen, Førde, Porsgrunn, Fredrikstad, Hamar, Haugesund, Ålesund og Notodden.

For å registrere deg, gå inn på A21.org/Walk

Arrangementet er ferdig.

Dato

okt 19 2019
Expired!

Tid

All Day

Sted

Over hele landet
Norge
A21

Arrangør

A21

Siste kommentarer

    Legg til kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *