Jesusdojo: Bli med på Jesusdojo fire torsdagskvelder på nyåret!

Hva er en Jesusdojo?
«Dojo» (jap.) betyr «stedet for veien» og er navnet på treningsstudioet innen kampsport og meditasjon. En Jesusdojo er «stedet for Jesu vei», en vei som må læres gjennom øvelse og praksis like mye som gjennom studier og samtaler. Hva skjer når vi forsøker å oversette og anvende Jesu verdier på hele livet?
Vi samles ukentlig i 4 uker. Mellom samlingene gjennomføres personlige øvelser i en leken og utforskende tilnærming, mer som eksperimenter. Her spisser vi fokus sammen og hever arbeidsinnsatsen i en intensiv periode. Fellesskapet blir det bærende elementet. Fagpersoner med innsikt i moderne slaveri deltar fra gang til gang. Mer info om disse kommer!
Hvem kan delta?
Samlingene er beregnet for frivillige og ansatte i menigheter, studenter og ellers alle interesserte. De som deltar er forpliktet til å være med alle fire gangene
(fraværsgrunn kun sykdom eller annen gyldig grunn).
Deltakerantall er maks. 18 personer.
COVID-19: Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å ha fysisk tilstedeværelse. Dersom smittesituasjonen gjør at dette ikke er mulig, går vi over til digitale samlinger.
Vi oppdaterer her på FB så fort det blir noen endringer.
Temaområder for samlingene:
* Introduksjon
* Forbrukermakt
* Slaveri i Norge
* Gi stafettpinnen videre (arbeide fram «min handlingsregel», hvordan spre budskapet, m.m.)
*Oppsummering, avsluttende fellesskap og refleksjon
– Mellom hver samling: Deltakerne får forelagt tekster/podcaster/filmer til fordypning og innsikt; bruker tid til refleksjon og bønn; og prøver ut noen få konkrete handlinger for å forebygge og bekjempe vår tids former slaveri. På samling 2, 3 og 4 deler de erfaringene med hverandre.
Pris for alle fire kveldene samlet: kr. 300 – 450 – 700 (beløp betales iht. betalingsevne). For deltakere som ønsker det, serveres enkel middag kl. 18 (pristillegg kr. 50 pr. gang). Den 4. februar blir det gratis fellesmiddag som del av samlingen.

Påmelding

Mail til: efs@norkr.no
eller tlf. 93 44 1915
Frist: 15. desember, 2020.
 • 00

  Dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *