Hva er et menneske verdt? Økumenisk gudsteneste mot moderne slaveri

«Hva er et menneske verdt?» er tema når Kristne Råd inviterer til økumenisk gudstjeneste mot moderne slaveri under Arendalsuka 2019.

Slaveri er en form for kynisme og urett som kirkene ikke kan lukke øynene for. Bak hvert tall i rapportene er det en kvinne, et barn, en mann, som er kommet i situasjoner med brutalitet og utnyttelse fra andre. En av kirkens kjerneoppgaver har vært – og er – å kjempe for sosial rettferdighet.

Kampen mot moderne slaveri angår og engasjerer kirkene i Norge og det viktig at vi, hver enkelt og sammen, engasjerer oss. Jesus så og reagerte når han møtte krenkede, fattige, syke og tilsidesatte i samfunnet.

I gudstjenesten deltar utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (Utenriksdepartementet), generalsekretær Erhard Hermansen (Norges Kristne Råd), preses Helga Haugland Byfuglien (Den norske kirke), pastor og synodens nestformann Anne Mari Schiager Topland (Den Evangelisk Lutherske Frikirke), generalsekretær Berit Hagen Agøy (MKR Den norske kirke) m.fl. Sang av vokalgruppa Avocale.

Arrangementet er ferdig.

Dato

aug 13 2019
Expired!

Tid

7:00 pm - 8:30 pm

Sted

Trefoldighetskirken
Arendal

Siste kommentarer

    Legg til kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *