Global uke 13. – 20. november

Vi minner om at «Global uke mot moderne slaveri» nærmer seg, og vi håper at dere er med å løfte dette både nasjonalt, og ut mot lokalmenighetene. Det er viktig at vi sammen klarer å skape god oppmerksomhet om en høyaktuell problematikk. Motto for årets uke er «BELYS!» Mottoet sikter til at utnyttelse ofte skjer i det skjulte, i mørket: Det er forbudt i alle land å utnytte andre under slaverilignende vilkår.  Likevel skjer det i stort omfang og ofte utenfor offentlighetens lys.

Vi kan glede oss over helt nye nettsider. Sjekk ut GLOBAL UKE Her finner dere masse ressurser, og mer vil komme frem mot aksjonsuken i november. Se også mail sendt ut 12.9.2022, og egen ressursmail til kommunikasjonsfolk og styringsgruppa ble sendt ut i går.

 

Mange av dere vil helt sikkert preke selv under Global uke (se ev prekeninspirasjon på globaluke.no), – men vi har også fortsatt mulighet til å stille med predikanter og foredragsholder om dere ønsker det. Ta kontakt med Elin Finnseth Sæverås elin.finnseth.saeveraas@norkr.no

 

Les alt om Global uke her på Globaluke.no 

Følg med i sosiale medier!

 

Arrangementet er ferdig.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *