VÅRE MEDLEMER

Norges Kristne Råd
Se listen av medlemssamfunn

NYHETSBREV

Nye Norges Kristne Råd
Flyktningenettverket
Global info

-Selvsagt er det håp!

03.11.2015
Erik Solheim kommer til Oslo under Global uke for å fortelle hvorfor han tror det fortsatt er håp for kloden vår. Bli med!

Erik Solheim er ikke i tvil om at vi fortsatt kan redde kloden fra klimakrisen. Men han vektlegger at det krever at vi handler nå. Under Global uke kommer Solheim til Oslo for å delta på Festkveld for klima i Kulturkirken Jakob sammen med blant annet bandet Garness.

Siden 2013 har han arbeidet som leder for OECDs samarbeidsforum DAC i Paris, og er i tillegg UNEPs (FNs miljøprogram) spesialutsending for miljø, konflikt og katastrofe. Likevel tar han turen tilbake til Norge med jevne mellomrom, blant annet for å snakke om klima og miljø. Og flere ganger har han prioritert å møte kirkelige aktører, blant annet som innleder på Oslo Symposium og Pinsebevegelsens lederkonferanse. Solheim har uttalt at den kristne troen og Jesus som person er gode inspirasjonskilder i kampen for klima og global rettferdighet.

Vil du vite mer om Erik Solheims miljøengasjement, og om hvorfor han mener kristne har et ansvar for å bekjempe klimaendringene? Kom på Festkveld for klima i Kulturkirken Jakob, 11.november kl.19-21. Mer informasjon og påmelding finner du her.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no